F.A.Q. Frequently Asked Questions

DuPont™ Corian® kan bijna altijd gerepareerd worden. Het mooiste resultaat wordt behaald als er reststukken aanwezig zijn.

Voor de dagelijkse schoonmaakbeurt kan je het beste een vochtige doek een zachte schuurcreme of afwasmiddel gebruiken.

Ontkalkingsmiddel kan de oplossing zijn. Het is echter wel belangrijk  dat je dit middel goed naspoelt om schade te voorkomen.

Let op hitte bronnen zoals pannen, die dienen nooit direct op het DuPont™ Corian® te worden geplaatst. In het geval van spoelbakken dien je altijd op te letten dat kokend water of andere vloeistoffen alleen gegoten worden als de koude waterkraan tegelijk open staat om plotselinge temperatuurveranderingen te vermijden. De temperatuurveranderingen kunnen namelijk scheuren veroorzaken in je Corian® spoelbak.

Snijden of hakken direct op het DuPont™ Corian® is geen goed idee. Dit laat krassen achter. Gebruik altijd een snijplank.

Gemorste chemicaliën moeten onmiddellijk met veel zeepsop afgespoeld worden. In het geval van nagellak kun je het beste nagellakremover gebruiken zonder aceton. Als er toch schade is ontstaan, neem dan contact op met je DuPont™ Corian® Warranty Center of Scott

Gebruik altijd een opvangbakje eronder zodat er geen kokendheet water direct op je DuPont™ Corian® spoelbak valt.

Neem contact op met Scott, hij kan je adviseren.